livratorfoodpandaPlatforma de comenzi online de food delivery hipMenu, parte a grupului german Delivery Hero SE, anunță trecerea integrală la platforma foodpanda, începând cu data de 1 decembrie 2019. Grupul german Delivery Hero SE, unul dintre cei mai mari agregatori de comenzi și livrări de mâncare la nivel global, prezent pe piața românească...

Citeste mai mult ...

evelinabaroiuUFSDupă câțiva ani în care platingul a dominat discuțiile în industria gastronomică, focusul a revenit pe gust, remarcă specialiștii de la Unilever Food Solutions România, care subliniază că bucătarii din România au devenit din ce în ce mai selectivi cu ingredientele folosite. Despre tendințe culinare pe piața locală, dar și despre noutățile și soluțiile propuse de UFS...

Citeste mai mult ...

telemeasibiuDupă celebrul salam, Sibiul mai are un produs protejat! ,,Telemeaua de Sibiu” a devenit astăzi, 16 octombrie, un produs protejat la nivel european. Comisia Europeană a aprobat cererea de înregistrare a produsului în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Telemeaua de Sibiu” este o brânză obținută din lapte de oaie...

Citeste mai mult ...

foodorderingLumea se schimbă, gusturile se educă, banii au valoare doar dacă sunt transformați în experiențe și timpul a devenit prea puțin și prețios pentru a-l cheltui pe activități banale; pe scurt, am enumerat principalele premise de la care s-a construit boom-ul industriei de mâncare livrată la domiciliu. O dată cu creșterea în relevanță economică a unei generații profund digitalizate...

Citeste mai mult ...

pestealaskaCa în orice industrie, și în mediul culinar părerile despre trenduri și evoluții sunt împărțite. Ceea ce se menține ca direcție larg acceptată este îndreptarea consumatorului român către produse cu o calitate superioară, cât se poate de naturale. Societatea românească este în proces de maturizare și, în mod firesc, și atenția pentru produse care susțin sănătatea și mediu...

Citeste mai mult ...

brift2019Industria barului și a cafenelelor din România înregistrează o creștere economică anuală de aproximativ 10%, fapt ce ne demonstrează că românii aleg să își investească banii în această direcție. Dezvoltarea rapidă în industria ospitalitatii îi determină atât pe proprietari cât și pe barmani și personalul localurilor să se specializeze, perfecționeze și diferențieze în arta bartending-ului.

Citeste mai mult ...

indagrafoodcarnexpoCel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România, INDAGRA FOOD & CARNEXPO, va avea loc anul acesta în perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO. Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafață expozițională de 13.600 mp, participă la ediția de anul acesta a târgului...

Citeste mai mult ...

carnatiplescoiRomânia are, începând cu 4 octombrie, un nou nume pe lista produselor recunoscute oficial, la nivel european. Cârnații de Pleșcoi au primit aprobarea Comisiei Europene pentru a deveni produs cu indicație geografică protejată (IGP).  Cârnații de Pleșcoi au la bază un amestec de carne de oaie, de vită, și uneori și de capră, și sunt afumați și condimentați cu ardei iute...

Citeste mai mult ...

Numar revista