Se deschide primul hotel din Piteşti afiliat unui lanţ internaţional

Se deschide primul hotel din Piteşti afiliat unui lanţ internaţional
person Horeca
access_time_filled

Primul hotel afiliat unui lanț internațional din orașul Pitești, Ramada își deschide porțile la 1 septembrie 2011, în urma unei investiții de aproximativ 20 de milioane de euro, potrivit reprezentanților hotelului. Clasificat la 4 stele hotelul aduce pe piața hotelieră piteșteană 143 de camere și apartamente, un apartament prezidențial, 2 restaurante și o sală de evenimente cu peste 600 de locuri și multiple săli de conferințe, anunțându-se deja a fi un important centru de afaceri din sudul țării. Printre dotările hotelului se mai numără și un centru SPA.

pitesti

Dacă inaugurarea pentru oaspeți va avea loc la 1 septembrie, deschiderea oficială festivă a hotelului Ramada va avea loc pe 21 septembrie, potrivit Denisa Gociu, unul dintre acționarii societății Confiden Travel SRL, care a investit în noul hotel. Ceilalți investitori sunt doi oameni de afaceri cunoscuți în Pitești, Virgil Dumitru și Valentin Vișoiu, toți acționari la agenția de turism Confiden Travel SRL.
Al doilea hotel clasificat la 4 stele din oraș reprezintă o atracție și pentru șomerii din oraș, hotelul fiind asaltat la începutul acestei veri cu mii de CV-uri. În prezent peste 130 de persoane au fost angajate la noul hotel.

camera_ramada

Potrivit reprezentanților unității, în primul an de funcționare se estimează un grad de ocupare de 50% și o cifră de afaceri de 3 milioane de euro. Conceptul noului hotel a fost dezvoltat de către Trend Hospitality Consulting& Management, partenerul strategic al Wyndham Hotel Group în România, Bulgaria și Moldova, care a asigurat afilierea hotelului la lanțul internațional Ramada și implicit poziționarea lui pe piață în categoria 4 stele superior.
Ramada este unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume, înființat în anul 1954, care deține în prezent peste 900 de unități și face parte din cel mai mare grup de profil din SUA, Wyndham Hotel Group, care însumează în întreaga lume mai mult de 7000 de hoteluri sub diferite branduri.
În România, lanțul hotelier Ramada este prezent cu 8 unități hoteliere: Ramada Brașov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iași City Centre, Ramada Sibiu și Ramada Oradea, inaugurat la sfârșitul anului trecut.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302