Accor va deschide un hotel Mercure în Brașov, până la sfârșitul acestui an

Accor va deschide un hotel Mercure în Brașov, până la sfârșitul acestui an
person Horeca
access_time_filled

Grupul hotelier Accor a semnat un acord de franciză cu N&C Turism S.R.L. pentru un hotel Mercure în Brașov. Astfel, până la sfârșitul acestui an, hotelul Cubix Brașov se va alătura brandului Mercure, după ce va trece printr-un proces de renovare.

Hotelul va oferi 57 de camere tematice, o zonă de întâlniri și un restaurant cu bar, care va servi delicatese locale, și va întâmpina primii oaspeți până la sfârșitul anului 2021, se precizează într-un comunicat de presă.

Cu numeroase inaugurări de succes și un plan de viitor ambițios, România este o țară cheie pentru Accor. Are un potențial ridicat, datorită varietății de destinații, și o ofertă atractivă atât pentru turiștii de agrement, cât și pentru cei de afaceri.

Accor este un jucător-lider mondial în domeniul ospitalității, ce răspunde complet nevoilor turiștilor și oferă un portofoliu puternic, ce cuprinde cele mai apreciate branduri și destinații. Un program de loialitate de talie mondială și eticheta ALLSAFE, unul dintre cele mai stricte protocoale de sănătate și siguranță din domeniul turismului, se adaugă punctelor forte ale Grupului. Portofoliul și inovația noastră continuă ne recomandă drept partener de încredere pentru investitori.

mercure hotels vector logo

Brașovul este un oraș important din România, datorită numeroaselor sale oportunități de afaceri și poziției sale strategice din centrul țării. Prin urmare, credem că viitorul Mercure Brașov City Cubix Hotel va marca un parteneriat de succes și va continua să câștige inima clienților prin ospitalitatea sa, înrădăcinată în valorile locale autentice.”, spune Cătălina Roșu, Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Proprietarul hotelului Cubix este compania N&C Tourism S.R.L., deținută de antreprenorii locali Daniel Chivu și Radu Niculescu, care sunt de asemenea proprietarii câtorva restaurante din Brașov.

“De peste 10 ani, Hotelul Cubix Brașov este o destinație excelentă pentru oaspeți, care valorifică toate beneficiile orașului și este un loc ideal pentru explorarea și descoperirea Brașovului. Suntem încântați de parteneriatul cu Accor și de introducerea pe piața locală a brandului Mercure, apreciat la nivel mondial. Acesta marchează un punct important pentru dezvoltarea companiei noastre.”, subliniază Daniel Chivu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302