Astoria, prezentă la “Caffe Culture”, Londra

Compania italiană Astoria, prezentă în 130 de ţări din întreaga lume cu maşinile sale profesionale de preparare a cafelei espresso, printre care şi România, a anunţat participarea la evenimentul “Caffe Culture”, care va avea loc în perioada 18-19 mai 2011, în Londra.
astoriaAstoria îşi va prezenta noile sale echipamente şi tehnologii şi va face din cultura expresso o atracţie a standului propriu, prin diferite demonstraţii susţinute de baristul Hugo Hercod, campionul Marii Britanii din 2008.
În cele 2 zile ale evenimentului, 5000 de decidenţi din domeniul cafelei se vor întâlni şi vor iniţia afaceri cu peste 200 de furnizori.
Plus 4 you, este unul din produsele noi de top pe care compania Astoria îl va prezenta la Londra, acesta fiind primul eco-aparat de preparat cafea espresso.
plus4youPlus 4 you este primul produs din gama “Green Line” – o linie de aparate cu consum de energie redus -, care  duce la economisirea de curent electric de până la maximum 47.6% şi implicit la diminuarea cheltuielilor.
Astoria este prezentă în 130 de ţări din întreaga lume. Motto-ul Astoria este Think Espresso, “pentru că noi aspirăm la realizarea unui espresso perfect, aşa cum fac şi toţi barmanii din lume care aleg maşinile noastre”.