Michele Meoni, COO-ul Continental Hotels, părăseşte lanţul hotelier

Meoni_ContinentalDupă o contribuţie activă de peste 4 ani în lanţul hotelier Continental, Michele Meoni va părăsi poziţia managerială de coordonare a activităţilor operative ale companiei. Continental Hotels a anunţat în comunicatul de presă că îi mulţumeşte domnului Meoni pentru colaborare şi îi doreşte mult succes în demersurile sale viitoare.
Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii de 3 şi 4 stele pe segmentul turismului de afaceri. Prin relansarea în 2009 a Grand Hotel Continental s-a adaugat lanţului Continental Hotels şi o proprietate de 5 stele.

Logo-continentalOraşele în care lanţul Continental Hotels este prezent sunt Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Arad, Oradea, Tîrgu Mureş, Suceava, Turnu Severin şi Porţile de Fier, totalizând peste 1860 de camere. Portofoliul Continental cuprinde de asemenea şi brand-urile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaborează, prin intermediul mărcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.