Începe Bursa Litoral – Delta Dunării 2012

Asociaţia Litoral-Delta Dunării organizează în perioada 8-9 septembrie 2011 Târgul de Turism „Bursa Litoral - Delta Dunării 2012”, cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2012. Evenimentul va avea loc la hotelul Europa din staţiunea Eforie Nord iar lucrările Bursei vor include: contractarea sezonului 2012 pentru secţiunile Litoral şi Delta Dunări, Premiile Asociaţiei Litoral - Delta Dunării 2011, B2B meetings şi Balul Sezonului, la restaurantul Nunta Zamfirei din Eforie Nord.

afisbursa

La lucrările Bursei sunt aşteptaţi să participe peste 350 de agenţi de turism din toată ţara, unităţi de cazare de pe întreg litoralul românesc şi Delta Dunării, operatori de turism de agrement, reprezentanţi ai MDRT, alături ANAT, Patronatele hoteliere de pe Litoral, Consiliile locale şi judeţene de pe Litoral şi din Tulcea, Camera de Comerţ Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanta, TUI România, Aeroportul Internaţional Constanta şi Terminalul de pasageri Port Constanţa.

bursa2

Pentru prima dată de la organizarea târgului, reprezentanţii tour-operatorilor vor beneficia de un Info Tur în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Patronatul din Turism Delta Dunării. Ziua dedicata Deltei, şi anume 9 septembrie, are ca scop familiarizarea reprezentanţilor agenţiilor de turism din România cu potenţialul turistic fantastic al Deltei, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiştilor.