Află câştigătorii World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa

Cele mai performante companii din industria turismului european au fost premiate la Gala World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa, care s-a defăşurat pe 2 septembrie în Turcia. Mai mult de 500 de companii – hoteluri, companii aeriene, organizaţii de turism etc - au participat la cele peste 125 de categorii ale celebrei competiţii.
Cel mai bun hotel din Europa a fost desemnat hotelul Le Bristol din Paris, cel mai bun brand hotelier din Europa a fost numit InterContinental Hotels&Resorts iar cel mai bun boutique hotel din Europa - Hotel Les Ottomans din Turcia.

winner

Turcia a luat premiul şi pentru cel mai bun hotel de business de pe bătrânul continent - Movenpick Hotel Istanbul. Cel mai verde hotel din Europa în 2011 a fost desemnat AquaCity Poprad din Slovacia, iar titlul de "Cel mai bun hotel de aeroport" i-a revenit hotelului Sofitel din apropierea aeroportului Heathrow din Londra.
Cea mai bună companie aeriană din Europa a fost desemnată Lufthansa, iar cea mai bună companiei aeriană low-cost, Easyjet. Aeroportul Zurich din Elveţia a fost desemnat cel mai bun aeroport din Europa. Cel mai bun touroperator este Kuoni.
Istanbul a fost desemnat Europe’s Leading City Break Destination, iar Londra – Europe’s Leading Destination.

hotelulanului

                            (Hotelul Le Bristol din Paris - Europe's Leading Hotel 2011)

Turcia a fost ţara europeană cu cele mai multe premii la Europe World Travel Awards 2011, fiind una dintre puţinele ţări unde turismul a înflorit în condiţii de criză economică potrivit lui Graham E. Cooke, preşdintele şi fondatorul World Travel Awards
România lipseşte cu desăvârşire din lista câştigătorilor la WTA, nereuşind să obţină niciun premiu la cele 125 de categorii ale competiţiei.
Ceremonia din Europa de pe 2 septembrie marchează a doua etapă regională a World Travel Awards 2011, după cea din Dubai de pe 2 mai când a avut loc Ceremonia WTA pentru regiunea Orientul Mijlociu.

anglia                             (Londra - Europe's Leading Destination 2011)

Până la sfârşitul anului 2011, când va avea loc Marea Finală World Travel Awards (29 noiembrie, Qatar), se vor organiza etapele Regionale după cum urmează: Africa&Indian Ocean Gala Ceremony, care va avea loc în data de 16 septembrie 2011 la Sharm el Sheikh, Carribean&Americas Gala Ceremony care se va desfăşura pe 20 septembrie la Montego Bay şi Asia&Australasia Gala Ceremony, din 28 septembrie de la Bangkok.
Înfiinţate acum 17 ani, World Travel Awards au fost create cu scopul de a creşte standardele serviciilor din industria travel şi de stimula performanţa în industrie.