Şemineele de exterior, o necesitate în sectorul restauraţiei

Seminee-buzz1Din cauza legislaţiei împotriva fumatului şi a aplicativităţii acesteia şi în România, dar şi pentru că operatorii din restauraţie îşi doresc prelungirea activităţii teraselor localurilor lor, distribuitorii de echipamente de încălzire pentru exterior vin în întâmpinarea necesităţilor businessului din domeniul ospitalităţii. Pentru că şemineele pentru exterior oferă personalitate spaţiului afacerii voastre, importatorul E.G.S Building Construct S.R.L vă propune soluţiile de la Faber, şemineele pentru exterior The Buzz şi The Tube.
Perfecte pentru amplasarea în spaţiile exterioare special amenajate pentru fumători ale restaurantelor, barurilor, hotelurilor, cluburilor, teraselor acestea sunt dotate cu scrumieră şi oferă posibilitatea încălzirii ambientului (cu putere de 9 kw).

Şemineeele mobile de exterior de la Faber sunt garanţia unei ambianţe perfecte în serile friguroase.

Seminee-buzz
The Buzz are două roţi care permit mutarea şi poziţionarea foarte comodă în spaţiul dedicat teraselor. Focul este vizibil din trei laturi, tentându-vă sa staţi în jurul lui cu un grup de prieteni. Chiar dacă The Buzz foloseşte gazul, decorul care imită lemnul natural dă focului un aspect spectaculos şi atractiv.

Seminee-tube

The Tube este un şemineu exterior cu design modern, minimalist, ce oferă o vedere excelentă a focului, datorită formei sale rotunde şi a geamurilor generoase. Este echipat cu o scrumieră design, comod de mutat şi instalat.
Faber este producător de şeminee cu gaz, şeminee electrice şi sobe cu lemne şi face parte din grupul Irish Glen Dimplex, cel mai mare producător specializat în încălzirea electrică şi şeminee cu gaz. Grupul are în prezent mai mult de 10.000 de angajaţi şi raportează vânzări anuale de aproximativ 3 miliarde de euro.

http://www.edilkamin.ro/