Hospitality Culture Institute lansează acceleratorul HoReCa Business Accelerator pentru startup-urile care inovează în industria ospitalității

Hospitality Culture Institute începe înscrierile pentru prima cohortă a programului HoReCa Business Accelerator, un proiect dedicat antreprenorilor care inovează în industria HoReCa realizat în parteneriat cu Banca Transilvania, Coca Cola, Țuca Zbârcea & Asociații, Ensight și Commons.

Prima cohortă, din care vor face parte 15 antreprenori din HoReCa, va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau idee de afacere în concepte de servire a mâncării și băuturii, concepte de produse dedicate sectorului și produse digitale aplicabile.

Acceleratorul este de tip non-equity și este deschis atât firmelor deja create, cât și viitorilor antreprenori talentați care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil și cu potențial de creștere.

Viziunea noastră este să creștem procentul afacerilor sustenabile din industria HoReCa cu 10% în următorii trei ani în condițiile în care 60% dintre firmele din industria ospitalității falimentează după primele 9 luni de activitate. De asemenea, ne propunem să susținem în următorii doi ani cel puțin cinci business-uri locale din HoReCa în procesul de extindere internațională”, au declarat reprezentanții Hospitality Culture Institute.

Horeca Business Accelerator

HoReCa Business Accelerator este un program de educatie, mentorat și accelerare de business, cu o curriculă dezvoltată alături de peste 20 experți, antreprenori și manageri din industria ospitalitatii. Desfășurarea programului cuprinde următoarele patru etape:

Aplicații
Echipa Hospitality Culture Institute primește aplicațiile fondatorilor în perioada 5 martie - 5 aprilie, la nivelul de Idee sau Start-up Early-Stage.

Selecție
În urma analizei aplicațiilor de către o comise de experți, vor fi selectate 15 proiecte antreprenoriale.

Accelerare
6 săptămâni de mentorat, cercetare, dezvoltarea modelului de business, IP și reglementare, vânzări, comunicare, modele financiare, etc.

Demo Day

Cele mai bune idei și echipe de fondatori își vor prezenta modelul de business în fața investitorilor și companiilor partenere.

Programul HoReCa Business Accelerator oferă fondatorilor și proiectelor selectate o experiență practică de învățare și de accelerare, împreună cu mentori și experți din domeniul HoReCa și au acces direct la antreprenori, plus manageri din industria ospitalității. De asemenea, startup-urile selectate au acces la mentorat și expertiză din domenii cheie, precum marketing, PR, juridic și financiar.

Printre mentorii și trainerii HoReCa Business Accelerator se numără antreprenorii Dan Isai (fondator SaladBox), Radu Savopol (fondator 5ToGo) și Gabriel Iovu (fondator Expressoft), experții în HoReCa, Tinu Sebeșanu (CEO Trend Hospitality), Ray Iunius (CEO Windswiss), Florin Itu, fondator Gourmet Entertainment și manageri de succes din industria ospitalității, ca Cristian Cristea, Group Training Manager City Grill.

Toți antreprenorii acceptați în program vor primi 100 de ore de know-how pentru conceptualizarea modelului de buisness și accelerarea afacerii, vor avea acces la un spațiu de co-working, vor interacționa cu mentori și vor avea acces la cea mai mare rețea de antreprenori și furnizori din industria HoReCa. În final, vor putea propune modelul de business printr-o serie de pitch-uri prezentate investitorilor, fonduri de investiții și business angels.

Calendar HoReCa Business Accelerator

5 martie: Lansarea Acceleratorului
5 martie - 5 aprilie: Înscrieri în Accelerator
5-7 aprilie: Analiza înscrierilor
15 aprilie - 25 mai: Boot Camp
27 mai: Eveniment de absolvire
29 mai: Pitching Day

Mai multe informații despre Acceleratorul HoReCa Business Accelerator și despre pașii necesari pentru înscriere: https://accelerator.hospitalityculture.ro


Cele mai citite articole

Prev Next