lamamaclubultaranuluiromanLanțul de restaurante La Mama, care s-a impus în cei peste 20 de ani de activitate prin aducerea în actualitate a bucătăriei tradiționale românești, a deschis săptămâna aceasta al 7-lea restaurant din portofoliu, în incinta Muzeului Țăranului Român. Noul restaurant oferă iubitorilor de preparate tradiționale posibilitatea de a savura mâncarea preferată...

Citeste mai mult ...

risipaalimentararestauranteBanca Europeană de Investiții (BEI) a acceptat, cu sprijinul Planului Juncker, să acorde un împrumut de 7.5 milioane de euro societății Winnow din România, care se ocupă cu gestionarea deșeurilor alimentare. Societatea va utiliza finanțarea pentru a dezvolta și a introduce soluții software și hardware care să sprijine personalul unităților profesionale de alimentație publică...

Citeste mai mult ...

burgerkingmegamallAmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, continuă procesul de expansiune al unuia dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din portofoliu, Burger King, și deschide primul său restaurant în România. Deschiderea restaurantului, situat în Mega Mall, București, are loc joi, 26 septembrie, și face parte din planul de dezvoltare...

Citeste mai mult ...

ghidgaultmillaunoutati2019Gault&Millau a lansat la sfârșitul lunii iunie ediția 2019 a ghidului de restaurante pentru România. Ce noutăți aduce ediția de anul acesta a ghidului, cum s-a desfășurat procesul de selecție și evaluare a restaurantelor și ce tendințe se remarcă în piața locală de restaurante - ne povestesc Raluca Hrițcu și Ștefan Mortici, Country Managers Gault&Millau România.

Citeste mai mult ...

ubereatsromaniaUber Eats introduce în România posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației. Peste 300 de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare de 7,5 lei și posibilitatea de a-ți ridica comanda fără să aștepți...

Citeste mai mult ...

fuziunegruplemanoirGrupul Le Manoir, condus de către Cristian Preotu anunță fuziunea restaurantelor bucureștene Relais & Châteaux Le Bistrot Français și Bistro Ateneu. Noul local creat în urma unirii celor două proprietăți va funcționa în clădirea Galleron, cea care a găzduit, în ultimii doi ani, Relais & Châteaux Le Bistrot Français, va purta numele de Bistro Ateneu...

Citeste mai mult ...

burnoutinhorecaPe principiul vasului sub presiune, industria restaurantelor a ajuns într-un punct critic, în care momentul exploziei este iminent. Mâncarea a atins un nou statut de cultură socială, în timp ce bucătarii sunt celebrități de sine stătătoare, ceea ce a schimbat complet definiția succesului pentru întreaga industrie.

Citeste mai mult ...

Cele mai citite articole

Prev Next

banner aprilie