8 martieZiua Internațională a Femeii este sărbătorită în toată lumea, în unele state fiind declarată prin lege, zi liberă. În România, deși este zi lucrătoare, este o sărbătoare specială, în care doamnele și domnișoarele primesc atenții speciale, sub formă de flori și cadouri. De aceea, nici nu este de mirare, că, în ultimii ani, a luat o amploare tot mai mare sărbătorire...

Citeste mai mult ...

restaurant18loungeGrupul Stadio Hospitality Concepts, deținut de antreprenorul Radu Dumitrescu, a preluat luna aceasta restaurantul 18 Lounge by Embassy, situat la etajul 18 al City Gate South Tower, din Piața Presei Libere și unul dintre cele mai cunoscute sky baruri din București. Antreprenorul își mărește astfel portofoliul de restaurante la înălțime, după ce în 2017 a deschis Nor...

Citeste mai mult ...

cristianapanaitÎn calitate de consultanți HoReCa, suntem adesea întrebați care sunt elementele ce garantează succesul unui restaurant, iar răspunsul nu e niciodată unul scurt sau simplu. Industria noastră este una extrem de dinamică, în care fiecare antreprenor sau operator vine cu un anumit concept, care, de multe ori, suferă o serie de modificări în perioada de rafinare...

Citeste mai mult ...

zilelegaultmillauGault&Millau organizează anul acesta, pentru prima dată în România, Zilele Go-Mio, un eveniment care va loc în multiple restaurante concomitent, pe parcursul a 10 zile. Astfel, toți bucătarii și restaurantele din comunitate au primit invitația de a participa la Zilele Go-Mio, în perioada 8-17 mai 2020, prin dezvoltarea și oferirea unor meniuri speciale...

Citeste mai mult ...

mbalecordonbleuPrestigiosul Institut Le Cordon Bleu din Paris anunță lansarea unui MBA (Master of Business Administration) în “International Hospitality and Culinary Leadership”, în parteneriat cu Universitatea Dauphine din Paris, într-un sector care crește rapid, se precizează într-un comunicat de presă. Programul, care va debuta în septembrie 2020...

Citeste mai mult ...

mcdonaldsromaniaPremier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe piața locală, va investi 80 de milioane de lei în dezvoltarea business-ului în 2020. Lanțul de restaurante numărul unu în România va deschide opt restaurante noi în țară și va crea peste 500 de noi locuri de muncă. „Am avut un an foarte bun în care ne-am consolidat poziția de lider...

Citeste mai mult ...

solutiirisipaalimentewinnow“Ceea ce nu măsori nu poți gestiona”, spune o vorbă din lumea managementului și acest principiu stă la baza soluțiilor dezvoltate de compania de tehnologie Winnow pentru reducerea cantității de deșeuri alimentare din bucătăriile profesionale. Grație tehnologiilor sale inovatoare, Winnow ajută întreprinderile să monitorizeze și să analizeze deșeurile...

Citeste mai mult ...

chefUFSCum poți îmbina așteptările clasice ale clienților cu variante delicioase și inedite? Dana și Robert, chefii Unilever Food Solutions, au pentru voi o serie de recomandări, ca de la bucătari pentru bucătari, pentru meniurile de sărbători. Terinele, ruladele și pateurile, în combinație cu prosciutto, bacon, praz, sparanghel, jambon, spanac sau alge reprezintă...

Citeste mai mult ...