foodorderingPuse față în față cu decizia de suspendare a activității luată de autorități în contextul răspândirii COVID-19, restaurantelor nu le-a mai rămas decât să-și închidă porțile și să se orienteze, unele dintre ele, către delivery, singura activitate permisă în noul context. Criza actuală a închis, pe de o parte, multe uși în industrie, dar a și deschis orizonturi noi și a demonstrat restaurantelor care nu aveau în modelul de business segmentul de livrare că se pot adapta.

Citeste mai mult ...

restaurantfalimentDe la începutul lunii martie, de când COVID-19 a început să devină o amenințare perceptibilă pentru România, sistemul de principii și valori al fiecăruia dintre noi s-a modificat total. Dacă până recent, trăiam cu toții într-o cursă contracronometru, marcată de deadline-uri și responsabilități presante, deodată, totul s-a oprit brusc. Am ajuns rapid...
Citeste mai mult ...

mosiacorbeancaMoșia Corbeanca, una dintre locațiile de referință pentru comunitatea din Corbeanca, dar și pentru bucureșteni, lansează serviciul de livrări de meniuri flexibile și à la carte, începând de azi, 27 martie. Meniurile vor putea fi comandate și livrate în Otopeni, Corbeanca, Balotești, Buftea și București, capacitatea locației fiind de 500 de porții zilnic. Totodată, Moșia lansează și un serviciu de donații...

Citeste mai mult ...

livrareubercoronavirusUber Eats anunță o serie de noi inițiative în România, prin care își propune să vină în sprijinul comunității locale, curierilor, restaurantelor independente și operatorilor și să îi ajute în eforturile lor de a face față dificultăților provocate de epidemia COVID-19. Pachetul de noi inițiative anunțate de Uber Eats include livrare gratuită* pentru toți utilizatorii și restaurantele din România...

Citeste mai mult ...

go mioGault&Millau România, primul ghid gastronomic internațional prezent pe piața locală, anunță câteva măsuri speciale menite a sprijini gastronomia din România în această perioadă dificilă. Astfel, ghidul gastronomic independent devine Go-Mio, cel mai mare restaurant online din Romania. Începând de acum și până la finalul acestei crize cauzate de Covid-19...

Citeste mai mult ...

glovomarketplaceMăsurile adoptate de Grupul de Comunicare Strategică, prin care s-a suspendat activitatea în locație a companiilor care operează în domeniul HoReCa, au afectat multe din business-urile locale, care au fost nevoite să se reorganizeze, astfel încât să rămână funcționale în noile condiții, pentru a depăși această perioadă și pentru a-și păstra angajații.

Citeste mai mult ...

redandussteakhouseRestaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse lansează “Împreună, împotriva COVID-19” - o inițiativă prin care invită companiile ce activează pe teritoriul României, dar și persoanele fizice, să își unească forțele, pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea și tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală.

Citeste mai mult ...

bogdandanilaNăscut la Bistrița, Bogdan Dănilă a lucrat o perioadă de timp în echipa lui Gordon Ramsey și a fost nominalizat în topul celor mai buni 30 de bucătari sub 30 de ani din Marea Britanie. În prezent este executive chef al restaurantului Clocktower din cadrul hotelului New York Edition, parte a lanțului Marriott International. În 2017, Bogdan Dănilă a primit prima stea Michelin.

Citeste mai mult ...