Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

Wizz Air anulează 10% din zborurile din Bucureşti

Compania aeriană Wizz Air a anunţat pe 5 octombrie că este nevoită să anuleze 10% din zborurile din Bucureşti şi că aeroportul Băneasa va pierde astfel 40.000 de pasageri Wizz Air în sezonul de iarnă, din cauza deciziei Aeroportului Băneasa de schimbare a restricţiilor de zbor.
Potrivit comunicatului de presă emis ieri de Wizz Air noile restricţii, valabile începând cu 29 octombrie, nu vor permite operarea zborurilor în intervalul orar 22:00 – 06:00.
Din cauza acestei restricţii impuse pe Aeroportul Băneasa am fost forţaţi să reprogramăm 75% şi să anulăm 10% din zborurile aferente orarului de iarnă. Conform estimărilor noastre aeroportul va pierde în sezonul de iarnă 40.000 de pasageri Wizz Air. Noua restricţie îi va afecta în cea mai mare măsură pe pasagerii noştri, dat fiind faptul că Wizz Air wiînregistrează cel mai mare trafic pe Băneasa şi în România. Wizz Air este una dintre puţinele companii care continuă să crească şi să investească în România, dar această strategie trebuie reconsiderată având în vedere restricţiile de pe Aeroportul Băneasa şi planurile de anul viitor de restrângere a operaţiunilor” a declarat Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air.
Numărul zborurilor pe rutele spre Londra Luton şi Madrid a fost redus iar cursele Bucureşti – Larnaca şi Bucureşti – Alicante au fost anulate pentru sezonul de iarnă.
Potrivit reprezentanţilor Wizz Air toţi pasagerii vor fi informaţi de noile schimbări prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact menţionate în rezervare. Pasagerii afectaţi vor avea posibilitatea reprogramării zborului, vor putea folosi creditul echivalent pentru achiziţionarea altor bilete sau servicii Wizz Air sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului.

wizzturisti

“Wizz Air este dezamăgită că un număr atât de mare de pasageri va suferi modificări în planurile de călătorie într-un timp atât de scurt şi va depune eforturi pentru a minimiza inconvenientele cauzate de restricţiile impuse de aeroport”, se arată în comunicatul de presă.


Editoriale