Ospitalitate

  1. Articole

Horeca numarul 106

buton horeca

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

În continuarea articolelor ce fac parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, avem de această dată o companie care a pornit inițial oferind servicii de secretariat, de administrare imobile și flote auto, ulterior fiind adăugate mai multe...

06-01-2022

Citeste mai mult...

Marriott International isi adauga un nou brand in portofoliu

Marriott International isi adauga un nou brand in portofoliu

AC_CITY_NIGHT

Marriott International a anuntat ca Ãimpreuna cu grupul hotelier spaniol AC Hotels va lansa o noua franciza sub numele AC by Marriott, in Europa si America Latina, in anul 2011. in urma acestui joint-venture dintre Marriott International si AC Hotels, mai mult de 90 de hoteluri marca AC Hotels, deja existente in Spania, Italia si Portugalia, asteapta sa fie rebranduite “AC by Marriott”. Brandul AC by Marriott intentioneaza sa devina lider pe piata din Europa si din America Latina la categoria hotelurilor de 4 stele construite in stil urbanistic.

marriott_prop_8

Noul brand va combina punctele forte ale grupului hotelier AC Hotels cu cele ale hotelurilor Marriott; va Ãimbina conceptul si modelul de business propus de AC Hotels, un hotel de patru stele in stil urban, caracterizat printr-un amestec unic de calitate, confort, design si tehnologie, cu sistemele globale de distributie si platforme de vanzari ale Marriott International si, in special cu Marriott Rewards, unul dintre cele mai mari programe de loialitate din intreaga lume din industria ospitalitatii.

ac-hotels-milan

Grupul hotelier AC Hotels a fost fondat in anul 1998 de Antonio Catalan si detine in portofoliul sau 90 de hoteluri, in Spania, Italia si Potugalia, cu un total de 9.500 de camere. Marriott International Inc. este o companie hoteliera de top cu peste 3.500 de proprietati de cazare aflate in 70 de tari si teritorii. Marriott International detine in portofoliul sau branduri precum JW Marriott, Ritz-Carlton, Autograph Collection, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites.


Editoriale