Ospitalitate

  1. Articole

Horeca numarul 106

buton horeca

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

În continuarea articolelor ce fac parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, avem de această dată o companie care a pornit inițial oferind servicii de secretariat, de administrare imobile și flote auto, ulterior fiind adăugate mai multe...

06-01-2022

Citeste mai mult...

ANAT a lansat Travel Industry Card

ANAT a lansat Travel Industry Card

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, emite pentru lucratorii din industria ospitalitatii precum si pentru partenerii la acest proiect, Travel Industry Card, prin care ofera acestora o serie de facilitati si discounturi. Potrivit presedintelui ANAT, Corina Martin, Travel Industry Card ofera posesorilor facilitati la hoteluri, restaurante, farmacii, lanturi de clinici medicale etc.

asd1

Posesorii acestui card, care va avea si rol de legitimatie si va atesta apartenenta la industria turismului din Romania, vor beneficia de multe reduceri: “in prima faza se merge pe o multitudine de discounturi oferite de catre partenerii ANAT la acest proiect. in etapele urmatoare Travel Industry Card va include si functia de asigurare medicala de calatorie (incepand cu 2011) precum si pe cea de mijloc de plata /card bancar (2012)”, se arata in comunicatul ANAT. “Acest card este un proiect la care lucram de cateva luni. Ne-am inspirat si noi de la alte tari, precum Germania, unde exista un astfel de card. Sicum vrem sa fim mereu pioneri, am vrut sa fim primii care lansam un astfel de produs”, a declarat Corina Martin.

asd2

Cardul emis de ANAT a fost lansat pe 7 octombrie la deschiderea Targului International de Turism Winter Holiday, cand presedintele ANAT, Corina Martin, a oferit primul Travel Industry Card, ministrului Turismului, Elena Udrea.

Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) este cel mai puternic si mai dinamic patronat din industria turismului, cu peste 800 de membrii activi (agentii de turism) si asociati. Partenerii ANAT din cadrul acestui proiect isi desfasoara activitatea in domenii diferite, de la prestari de servicii la vanzari de marfuri si echipamente, servicii de alimentatie publica, cazare, transport, rent a car etc.

 

 
Editoriale