Ospitalitate

  1. Articole

Horeca numarul 106

buton horeca

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

Dan Prioteasa, fondatorul companiei Complet Consult: "Românii preferă produsele tradiționale"

În continuarea articolelor ce fac parte din campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”, avem de această dată o companie care a pornit inițial oferind servicii de secretariat, de administrare imobile și flote auto, ulterior fiind adăugate mai multe...

06-01-2022

Citeste mai mult...

Oltenia Travel&Business, la a II-a ediţie

Craiova găzduieşte în perioada 25-27 mai a doua ediţie a Târgului de Turism “Oltenia Travel&Business”, care îşi propune să promoveze potenţialul turistic al Olteniei, oferind noi oportunităţi atât prestatorilor de servicii din domeniul ospitalităţii cât şi clienţilor acestora.
Evenimentul reuneşte peste 30 de expozanţi: touroperatori, companii din mediul aerian, hotelieri, staţiuni balneare, pensiuni agroturistice, organizaţii specializate în turismul rural, ecologic, cultural şi ecumenic, turism cu specific vânătoresc şi pescuit, alături de care vom găsi standuri de prezentare cu produse gastronomice, producători de vinuri, plus alte produse aparţinând domeniilor conexe.

craiova2

Expozanţii au oportunitatea de a stabili noi contacte de afaceri, de a pătrunde pe noi pieţe şi de a explora noi sectoare din domeniu, beneficiind, în acelaşi timp, de o expunere în faţa vizitatorilor, ce va duce la creşterea vânzărilor pentru sezonul 2012. Oltenia Travel&Business este cel mai mare târg de profil din Oltenia şi se va bucura de participare internaţională. Evenimentul reprezintă o modalitate de promovare eficientă, un prilej de a prezenta în mod direct oferte de turism, numărul de vizitatori înregistrat la prima ediţie a Targului, cea din 2011, depăşind cifra de 60.000.
Organizarea Târgului de Turism Oltenia Travel&Business va servi atât prestatorilor de servicii turistice, asigurând interacţiunea între diversele pieţe din domeniu, lucru benefic viitoarelor colaborări şi parteneriate, dar şi ţinutului Olteniei, printr-o importantă prezentare şi promovare a atracţiilor aferente acestei zone pitoreşti. Astfel, vizitatorii pot descoperi sau redescoperi meleaguri binecuvântate de frumuseţi naturale cum ar fi Valea Jiului, Valea Oltului şi mai ales Defileul Dunării – locuri cu peisaje încântătoare, cu vestigii istorice şi cu o istorie şi cultură însemnată. Toate acestea se pot corela cu ospitalitatea specifică sectorului de agroturism, sector care îşi aşteaptă oaspeţii la standurile de prezentare, oferindu-le în cele 3 zile de târg oferte şi pachete avantajoase”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

otb1

Evenimentul va avea loc în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova. Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 25 mai, la ora 12:00. Programul de vizitare este: vineri, 25 mai -între orele 12:00 şi 22:00, sâmbăta, 26 mai - între orele 11:00 şi 22:00 şi duminică, 27 mai - între orele  10:00 şi 15:00.
Oltenia Travel&Business este organizat de Asociaţia pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Oltenia în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Judeţean Dolj şi Mapamond Events & Advertising, bucurându-se de susţinerea  Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj şi a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).


Editoriale