Ospitalitate

  1. Articole

Horeca nr 105 300x

buton horeca

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
Nicolae Godici, General Manager, Polyester Textile Company: "Oferim produse de bază pentru industria ospitalității"

Nicolae Godici, General Manager, Polyester Textile Company: "Oferim produse de bază pentru industria ospitalității"

Din dorința de a sprijini producătorii locali, dar și pentru a oferi surse de produse autohtone operatorilor HoReCa, publicația Horeca România a lansat, la începutul acestui an, campania „2021 – Anul producătorilor locali în HoReCa”. Continuăm seria interviurilor realizate în...

23-11-2021

Citeste mai mult...

Vola.ro lansează propriul sistem de rezervări de hoteluri

bookhotelVola.ro, cea mai mare agenţie online de turism din România, a lansat propriul sistem de rezervări de hoteluri, în urma unei investiţii de aproximativ 100.000 euro. Compania estimează că până la finele anului curent, serviciul nou lansat va genera între 20 şi 30% din vânzările Vola.ro.
“Lansarea propriei platforme de rezervări online reprezintă un moment important pentru Vola.ro. Încă de la înfiinţarea companiei, în urmă cu 5 ani, ne-am dorit să fim o agenţie de turism cu servicii complete, iar lansarea sistemului de rezervări de hoteluri ne apropie de acest deziderat”, a declarat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.
Rezervarea hotelului prin noua platforma www.vola.ro/hoteluri este extrem de prietenoasă cu utilizatorii, aceştia având la dispoziţie pentru selecţia hotelului dorit atât o căsuţă de căutare a unui hotel anume, cât şi numeroase filtre, precum proximitatea de un anumit punct de interes, preţul sau clasificarea. Unicitatea produsului este conferită şi de integrarea opiniilor independente postate pe TripAdvisor.com, astfel că la efectuarea rezervării unui hotel prin Vola.ro se pot vizualiza atât recomandări, cât şi fotografii reale făcute de către călători.
“Am studiat temeinic obiceiurile şi preferinţele clienţilor noştri şi acum avem un produs unic în România prin multitudinea de hoteluri şi filtre de selecţie a acestora, integrarea opiniilor independente de la partenerul nostru TripAdvisor.com, cât şi a hotelurilor oferite de Booking.com împreună cu alţi mari furnizori de hoteluri. În curând vom integra platforma de rezervări hoteluri cu cea de bilete de avion, pentru a oferi clienţilor pachete turistice complete”, a adăugat Daniel Truică.

computer10

Noul sistem de rezervări oferă acces la peste 250.000 de hoteluri din întreaga lume, integrând binecunoscutul website de rezervări Booking.com cu alţi mari funizori de hoteluri. Clienţii beneficiază astfel de garanţia celui mai mic tarif. În eventualitatea în care într-un interval de 24 de ore aceştia identifică un tarif mai mic pe un alt website sau chiar pe Vola.ro, agenţia acoperă diferenţa printr-un discount plus o reducere de 20 euro pentru cumpărături viitoare. Mai mult, la achiziţia prin Vola.ro atât a biletului de avion, cât şi a hotelului, se oferă automat un discount de 15% pentru tariful de cazare. Modalitatea de plată a rezervărilor este de asemenea foarte flexibilă, clienţii putând opta pentru plata online, transfer bancar, direct la hotel sau la sediul Vola.ro.


Editoriale