Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

Litoralul pentru toţi ediţia de toamnă

Prin programul “Litoralul pentru toţi”, desfăşurat în perioada 2 septembrie-14  octombrie, tarifele în staţiunile de la Marea Neagră sunt cuprinse între 179 de lei şi 549 de lei pentru şase nopţi de cazare la hoteluri de 1-5 stele, fiind menţinute la valorile de anul trecut.
litoralul1
Astfel, un pachet la un hotel de o stea costă 179 de lei pentru şase nopţi fără mic dejun, la două stele preţul este 209 lei fără mic dejun şi de 279 lei cu mic dejun, iar pentru trei stele turistul trebuie să plătească 240 de lei fără mic dejun şi 379 lei cu micul dejun inclus.

Şase nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei, iar la cinci stele preţul unui pachet este de 549 lei. Turiştii pot opta şi pentru varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Astfel, tarifele pentru un pachet de cinci nopţi la all inclusive pornesc de la 695 lei la un hotel de trei stele, 795 lei la patru stele şi 895 lei la cinci stele.

corina-martin-7“În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne aşteptăm ca pentru această ediţie să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi al ANAT, citată de Mediafax.

Programul este lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi ANAT. Pachetele pot fi cumpărate doar prin agenţiile de turism membre ANAT şi FPTR.


Editoriale