Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

Eurolines a raportat creşterea cifrei de afaceri în semestrul 1

Grupul Eurolines a raportat, în primul semestru al anului, o cifră de afaceri de 121,7 milioane lei, în creştere cu 46,8% faţă de primele şase luni ale anului trecut, arată datele financiare ale companiei. Cifra de afaceri a Eurolines în primele şase luni ale anului 2011 a fost de 82,88 milioane lei. Eurolines, deţinătorul dreptului de utilizare a brandului TUI TravelCenter în România, a avut un volum al tranzacţiilor mai mare cu 104% în primele şase luni, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011, scrie Agerpres.
eurolines-tui
În prima jumătate a acestui an Touring Europabus România, parte a Grupului Eurolines, care deţine reţelele de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter (reprezentând 60% din cifra de afaceri a grupului) a raportat o creştere de 49% pe mai multe segmente de activitate. Cel mai important avans a fost consemnat la vânzarea de pachete turistice distribuite prin reţelele de agenţii, de 116%, urmat de vânzarea biletelor de avion (45%) şi la transportul internaţional cu autocarul, operat sub brandul Eurolines România (18%).
rent-car
Şi alte companii din Grupul Eurolines, precum Nova Travel şi Touring Rent Auto, au înregistrat creşteri importante, de 40%, respectiv 34% comparativ cu primul semestru al 2011. Numărul total de angajaţi ai grupului a crescut la 425, comparativ cu 383 la finalul lunii iulie a anului trecut.Editoriale