Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

  1. Articole
 Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Ion Bălan, proprietar Crama Hamangia: “Ne dorim ca vinurile noastre să fie descoperite sau regăsite de consumatori în primul rând la masă într-un restaurant sau bar”

Continuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

11-08-2021

Citeste mai mult...

Liviu Dragnea a preluat mandatul dezvoltării regionale

Ministrul Liviu Dragnea a preluat pe 22 decembrie a.c. mandatul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de la Eduard Hellvig.

„Vreau să vă spun câteva dintre obiectivele mele la acest minister: să lucrăm împreună la o altfel de abordare a dezvoltării în România, o abordare strategică. Vreau ca, începând cu anul 2013, să nu se mai risipească bani, nu doar să numărăm proiecte finalizate, ci ele să se traducă în dezvoltare reală. Îmi propun, totodată, să lucrăm împreună la nişte măsuri simple, dar clare, prin care să putem mări gradul de absorbţie la fonduri europene, să stabilim un set de măsuri pentru a preveni viitoare corecţii financiare”, a declarat ministrul Liviu Dragnea la preluarea mandatului.

liviudragnea2

Alte priorităţi anunţate de ministrul Liviu Dragnea sunt regionalizarea şi descentralizarea. Astfel, obiectivele sunt de a stabili, până la sfârşitul anului 2013, regiuni administrative, după modificările de legislaţie necesare, şi de a obţine, de la fiecare regiune de dezvoltare, finalizarea cât mai rapidă a planurilor de dezvoltare regională.

“Vă felicit pentru învestitură şi vă doresc succes în noul mandat. Sunt convins că veţi face lucruri importante pentru acest minister şi pentru România. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor din minister, au fost şapte luni foarte grele, dar am reuşit să realizăm mare parte din ce ne-am propus” , a declarat ministrul Eduard Hellvig.

Guvernul României a adoptat pe 22 decembrie o Ordonanţă de Urgenţă care schimbă multe lucruri prin ministere. Una din prevederile acestei Ordonanţe este înfiinţarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin reorganizarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi prin preluarea activităţii în domeniul administraţiei publice, a structurilor şi a instituţiilor specializate în acest domeniu de la Ministerul Administraţiei şi Internelor.


Editoriale