COFFeEAST, primul festival regional de cafea dedicat Europei de Est access_time_filled 15 aprilie 2024
Elevii Bakery School câștigă podiumul la Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari access_time_filled 15 aprilie 2024
HOTEL Se caută director de hotel! Oare? Industria hotelieră din România traversează o perioadă activă, o perioadă caracterizată prin dinamism şi dezvoltare. În acest context, întrebarea care însă creează cele mai mari dureri de cap este: "Cu cine vom opera noile hoteluri?"
PEOPLE Un chef cu gust nealterat pentru profesie Din poziția de executive chef al hotelului Alpin din Poiana Brașov, Laura Mihalache a vorbit despre carieră, munca din bucătăria profesională, dar și despre gestionarea situațiilor limită.
HOSPITALITY Imperativul digitalizării industriei ospitalității În ultimii aproximativ zece ani, tehnologia a avansat semnificativ atât în întreprinderi, cât și în industrii. Ospitalitatea a fost, de asemenea, martoră la o revoluție digitală și a încercat să facă față acesteia.
B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons access_time_filled 18 aprilie 2024
Excelența în siguranța alimentară – Servicii performante dedicate industriei HoReCa access_time_filled 17 aprilie 2024
Crama Liliac lansează Cuvée Antonia, cel mai tânăr vin al cramei Noul sortiment este un cupaj din patru soiuri de struguri: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Neuburger și Muscat Ottonel. Crama a produs anul acesta 25.000 de sticle din noul sortiment, disponibile exclusiv în HoReCa. access_time_filled 15 aprilie 2024
Secretele Achiziționării Mobilierului HoReCa: Cum Să Faci Cele Mai Bune Alegeri? Specialiștii în amenajările HoReCa oferă sfaturi referitoare la utilitate, maximizarea și consolidarea conceptului unui spațiu. Există câteva aspecte cruciale de luat în considerare pentru a atinge potențialul maxim al locației. access_time_filled 1 aprilie 2024
Carnea la grătar, TREND-uri 2024 De la an la an, procesul pregătirii cărnii la grătar este într-o continuă evoluție, cu noi schimbări, noi tehnici, noi arome și preferințe de consum. access_time_filled 27 martie 2024