Hotelul Radisson Blu București susține lupta împotriva COVID-19 printr-o donație către Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino

Hotelul Radisson Blu din București sprijină eforturile sistemului medical românesc în lupta împotriva COVID-19, donând către Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino 1000 de măști de protecție, 1000 de piese de lenjerie de pat, produse de igienă și dezinfectare.

radissonblu

Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, format dintr-o echipă extinsă de medici, asistente și infirmiere, va primi în această perioadă bolnavi diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Pe lista de necesități a spitalului se află, de asemenea, mănuși, ochelari de protecție, viziere, halate chirurgicale sau combinezoane de protecție de unică folosință.

Este important ca în această perioadă să fim alături de cei care sunt în prima linie a luptei cu COVID-19, de cei care au nevoie de servicii medicale și să sprijinim spitalele din România pentru a fi cât mai bine echipate în lupta cu pandemia COVID-19”, declară reprezentanții hotelului Radisson Blu din București.