Concurs de artă culinară în premieră la Business Days Braşov

În premieră în cadrul conferinţei Business Days din Braşov, se va organiza un concurs de artă culinară care îşi propune să promoveze calitatea bucătarilor din regiunea Braşov, mâncarea sănătoasă, dar şi restaurantele, hotelurile, firmele de catering şi producătorii din regiune. Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 septembrie la Business Park Braşov.

logo

Pe lângă temele deja consacrate abordate de eveniment, precum antreprenoriat şi management de succes, anul acesta se va aborda şi tema turismului. Concursul de artă culinară intenţionează să reunească cele mai renumite echipe de bucătari din întreaga regiune.
Concursul se derulează în fiecare zi, atât în 28 cât şi în 29 septembrie, în intervalul orar: 12:00-15:00. În prima zi tematica va fi mâncarea sănătoasă, slowfood, raw-food, preparate bio şi salate, iar în a doua zi tematica va fi creativitatea în arta culinară, mâncare tradiţională.
concursbvConcursul dă posibilitatea companiilor să îşi promoveze produsele şi serviciile în faţa unui segment de clienţi pe care orice companie şi-ar dori-o în portofoliu - antreprenori şi manageri din cele mai mari companii naţionale şi regionale.
De asemenea, concurenţii la concursul de artă culinară au oportunitatea de a se face cunoscuţi  la peste 500 d eoameni de afaceri care participă la Business Days şi de a identifica noi oportunităţi de business.
Numărul maxim de concurenţi pentru o zi de concurs este de 12.
Mai multe informaţii despre competiţia de artă culinară găsiţi aici.