Lanţul de restaurante Wu Xing continuă extinderea în 2012

Lanţul de restaurante de mâncare chinezească Wu Xing a anunţat că va deschide un nou restaurant Wu Xing în zona Centrului Vechi al Capitalei şi că planurile de dezvoltare a reţelei de restaurante vor continua şi în 2012. Pentru anul în curs, reprezentanţii companiei estimează o creştere de 10% a cifrei de afaceri, după ce lanţul de restaurante a înregistrat în 2011 o creştere de 7% a cifrei de afaceri (comparativ cu 2010).
wu4Remus Tiucă, directorul general al Wu Xing a precizat faptul că, deşi a fost an greu din punct de vedere economic şi cu multe obstacole, cifra de afaceri a companiei pe 2011 a fost de 4,584,466 RON. Creşterea de 7% s-a datorat în cea mai mare parte extinderii reţelei de restaurante.
„Anul 2011 s-a încheiat bine pentru noi, nu putem spune că am dat lovitura, dar nici că am fost în prăpastie. Mai ales că în acest an am avut curaj şi ne-am extins în zona Pipera, printr-un restaurant la Pipera Business Tower care deserveşte clădirile de birouri aferente şi nu numai”, a declarat Remus Tiucă.
În 2011, comanda medie deşi în scădere cu 10% faţă de anul precedent a fost compensată parţial de creşterea numărului de comenzi la domiciliu. Între 300 şi 500 de bucureşteni au comandat zilnic mâncare chinezească. Acest fapt a arătat că publicul consumator al mâncării chinezeşti rămâne fidel acestei bucătării specifice.
Cu această ocazie, Remus Tiucă a oferit şi câteva predicţii pentru anul 2012. „Anul 2012 este un an al continuităţii proiectelor deja demarate şi a planurilor de dezvoltare, mai ales că vom deschide un nou restaurant Wu Xing în zona Centrului Vechi al Capitalei".

wu2

Odată cu această investiţie, numărul de comenzi zilnice va creşte iar profitul va fi cu 10% mai mare decât 2011. Cifra de afaceri este prognozată a creşte cu 10% iar planurile de dezvoltare a reţelei de restaurante vor continua să fie principala direcţie de acţiune pentru echipa Wu Xing.