Gheorghe Andresz HEINEKEN RomaniaÎncepând cu 1 ianuarie 2022, Gheorghe Andresz, Traditional Trade & OOH Director al HEINEKEN România și membru al echipei de management, este numit director de vânzări al companiei, fiind responsabil de coordonarea întregii funcțiuni de vânzări și a echipelor pentru toate canalele comerciale: Traditional Trade, Out-of-Home, Modern Trade.

Citeste mai mult ...

HORA METRO 1METRO România devine membru afiliat al Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), alături de care își propune să stabilească noi direcții de dezvoltare, având în centrul activităților comune susținerea și promovarea industriei ospitalității. Prin acest parteneriat, METRO își manifestă susținerea industriei și va oferi consultanță și soluții pentru desfăşurarea unei afaceri eficiente, sănătoase și profitabile, în condiţii de siguranţă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru clienţi.

Citeste mai mult ...

Crama Ceptura 2Sub sloganul “Crama Ceptura ne aduce împreună pentru o lume mai bună”, compania atrage atenția asupra necesității protejării mediului în care trăim și se implică activ în campania inițiată de Asociația MyOwn Tree ajutând la plantarea a 2000 de puieți de tei în județul Prahova, cu ajutorul a zeci de voluntari din echipa sa.

Citeste mai mult ...

Miracole de CraciunAsociația „Aici pentru Tine” și Selgros România au venit în sprijinul a 400 de familii vulnerabile din județul Brașov, prin campania „Miracole de Crăciun”, campania fiind o tradiție anuală, ajunsă la cea de-a cincea ediție. Anul acesta, ea s-a desfășurat în perioada 16 – 22 decembrie și a constat în distribuirea, prin intermediul voluntarilor și al reprezentaților asociației, a 400 de pachete cu alimente de bază neperisabile și decorațiuni de Crăciun, destinate familiilor aflate în nevoie, împreună cu 250 de pachete cu dulciuri pentru copii.

Citeste mai mult ...

foto 2Create în colaborare cu specialiști din industria ospitalității, produsele METRO Chef reprezintă ingredientele succesului pentru zeci de mii de bucătari profesioniști din lumea întreagă. De la alimente de bază și fructe de mare, până la produse semipreparate, METRO Chef este marca proprie special concepută pentru ca afacerea ta să fie mai profitabilă, ajutându-te să îți optimizezi timpul, dar și costurile.

Citeste mai mult ...

Albert Davidoglu 26Noua platformă digitală horeca.macromex.ro, lansată de compania Macromex, aduce o creștere semnificativă a productivității pentru meniurile prestabilite și reducerea pierderilor în bucătărie, elemente care se traduc prin servicii mai ample, cu același nivel al resurselor. Soluția inovatoare reprezintă și o reacție la nivelul exploziv al cererilor online, de livrare, care se adaugă cererilor fizice, în restaurante. Astfel, scad timpii de așteptare pentru clienți, dar și presiunea pe resursele angrenate în HoReCa.

Citeste mai mult ...