Despre noi

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din toate sectoarele industriei ospitalităţii româneşti şi internaţionale. Astfel, pot fi regăsite articole de tendințe, statistici, opinii ale profesioniștilor, deschideri de locații, informaţii actuale din turismul românesc şi internaţional ş.a.

Totodată, Horeca.ro își propune o abordare calitativă şi nu cantitativă a informaţiilor, prin prezentare exemplelor pozitive ale businessurilor din domeniu, prin susținerea inovaţiei și a creativității afacerilor și, de asemenea, prin promovarea serviciilor de calitate și standardelor înalte pe care jucătorii industriei le propun oaspeților lor.

În suport print, Revista Horeca este pe piaţa de profil încă din anul 2002, fiind înfiinţată cu scopul de a aduce, în premieră în România, business promotion pentru segmentul operatorilor din industria de hoteluri, restaurante şi catering.

Horeca România se deosebeşte de publicaţiile cu acelaşi profil tematic și prin perspectiva din care sunt abordate subiectele. Nu problemele sunt centrul de greutate al articolelor, ci soluţiile la problemele actorilor din industria ospitalităţii. Jucătorul din indutria ospitalităţii este, de altfel, laitmotivul conceptului editorial al revistei. Ce îl preocupă și îl interesează pe acesta? Ce nu ştie şi ce ar vrea să afle? Acestea sunt doar câteva întrebări la care Revista Horeca își dorește să vină cu răspunsuri în paginile sale.

Rubricile Revistei Horeca România sunt bine structurate, pe subiecte de interes, precum: Ştiri și Evenimente, Focus (articole de interes actual), Business (informații și exemple de administrare a afacerilor din domeniu), Drink, Food, Design, Tehnologie, HR, Juridic.

Redacţia noastră este prezentă la toate evenimentele naţionale, expoziţionale şi de afaceri ale pieţei de profil, iar la cele mai importante este coorganizator sau partener media.

Revista Horeca România se distribuie gratuit operatorilor din industria ospitalităţii.

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302