Design lobby 1Tehnologiile moderne schimbă nu doar funcționalitatea, ci și designul recepțiilor și a zonelor de așteptare din unitățile de cazare sau food service. Iar dacă mai adăugăm și situația epidemiologică din ultimii doi ani, reorganizarea radicală a fost esențială pentru adaptarea la noile norme de siguranță.

Citeste mai mult ...

New Entry 1Conceptul noului hotel ibis Bucharest Politehnica, situat pe malul Dâmboviţei, în vecinătatea Universităţii Politehnice, se numeşte Agora, termen care în limba greacă veche înseamnă loc de întâlnire. Ridicat de către Novum Business Invest și deschis împreună cu Accor, hotelul este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro.

 

Citeste mai mult ...

ibis Styles BREAKFASTAccor a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov. Hotelul va fi al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Citeste mai mult ...

ramada by wyndhamWyndham Hotels & Resorts a anunțat extinderea brandului Ramada by Wyndham în România, cu deschiderea unei locații în Târgu Jiu. Hotelul are 64 de camere și este situat central, fiind o destinație ideală pentru cei care doresc să descopere istoria și cultura județului Gorj, dar și peisajul său montan.

Citeste mai mult ...

Tribe Bucharest Basarab Facade high resHotelul Tribe Bucharest Basarab și aparthotelul Adagio Bucharest Basarab sunt rezultatul parteneriatului dintre Accor și dezvoltatorul proiectului de tip mixed use Nest+ Basarab. Acestea vor împărți împreună o singură clădire și se vor deschide în 2024 în București, în cadrul complexului de lifestyle Nest+ Basarab, lângă Podul Basarab, aproape de destinațiile relevante pentru afaceri și divertisment ale orașului. Hotelurile Tribe și Adagio vor fi operate de Accor în cadrul unui contract de management.

Citeste mai mult ...

deschidereibispolitehnicaGrupul hotelier Accor a anunțat astăzi deschiderea oficială a hotelului ibis Bucharest Politehnica, în urma unui parteneriat cu investitorul Novum Business Invest, dezvoltator imobiliar cu peste 10 ani de experiență în România. Deschiderea hotelului marchează revenirea la București a brandului hotelier ibis, cu un design și un concept nou...

Nike air jordan Sneakers | Women's Nike Air Jordan 1 trainers - Latest Releases , Spartanova
Citeste mai mult ...

mercuregalaticentrumHotelul cu 70 de camere Mercure Galati Centrum și-a deschis oficial porțile, după un amplu proces de redesign și renovare. Amplasat pe strada Domnească, la câțiva pași de Centrul Vechi al Galațiului și de Promenada Dunării, Mercure Galați Centrum este aproape de principalele atracții turistice și de agrement ale orașului, precum și de principalele destinații comerciale și de afaceri.

Sport media | adidas garwen spezial white shoes - New In Shoes for Men
Citeste mai mult ...

renovariradissonbluRadisson Hotel Group anunță o relansare grandioasă a hotelului Radisson Blu București, în urma unei investiții majore de capital în valoare de 24 milioane de euro. Hotelul de renume mondial repoziționează astfel marca superioară a Radisson Blu, lider pe piața din România, printr-o transformare elegantă și sofisticată a lobby-ului și a grădinii și prin creșterea numărului de camere, la peste 600.

bridge media | jordan Release Dates
Citeste mai mult ...