ghidul2Pentru a veni în sprijinul hotelierilor, biroul de arhitectură și design interior Picktwo Studio, alături de compania de consultanță și management hotelier Premier Hospitality și cu sprijinul Federației Industriei Hoteliere din România au lansat Ghidul Investitorului în Industria Hotelieră - o lucrare care prezintă procesul de construcție, renovare și deschidere a unui hotel.

Citeste mai mult ...

ibis Styles BREAKFASTAccor anunță semnarea acordului pentru construcția unui hotel nou în Republica Moldova. Grupul a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul care se va deschide în țară și își va primi primii oaspeți în 2024.

Citeste mai mult ...

Ioan Mătieș 2Noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Ioan Mătieș, îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a asigurat conducerea hotelului în ultimii trei ani. Cu o experiență de aproape 25 de ani în industria HoReCa, Ioan Mătieș face parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România.

Citeste mai mult ...

Design lobby 1Tehnologiile moderne schimbă nu doar funcționalitatea, ci și designul recepțiilor și a zonelor de așteptare din unitățile de cazare sau food service. Iar dacă mai adăugăm și situația epidemiologică din ultimii doi ani, reorganizarea radicală a fost esențială pentru adaptarea la noile norme de siguranță.

Citeste mai mult ...

New Entry 1Conceptul noului hotel ibis Bucharest Politehnica, situat pe malul Dâmboviţei, în vecinătatea Universităţii Politehnice, se numeşte Agora, termen care în limba greacă veche înseamnă loc de întâlnire. Ridicat de către Novum Business Invest și deschis împreună cu Accor, hotelul este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro.

 

Citeste mai mult ...

ibis Styles BREAKFASTAccor a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov. Hotelul va fi al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Citeste mai mult ...