Jerrys Pizza CraiovaÎn urma unei investiții de 150.000 de euro, Jerry’s Pizza a inaugurat primul magazin din Craiova, fiind estimate vânzări în valoare de aproximativ 450.000 de euro pentru primele 12 luni de la deschiderea acestei unități.

Citeste mai mult ...

farfurieToni Godeanu, Răzvan Buruiană, Claudia Becea și Andrei Vintilă au pus bazele MOM, noul proiect gastronomic care este deschis începând cu 11 octombrie, pe Strada Franceză 2, colț cu Calea Victoriei.

Citeste mai mult ...

kfc crop„Susține un vis mic, care, de fapt, e mare” este campania desfășurată de KFC, în perioada 7 octombrie – 7 noiembrie, care încurajează clienții să doneze în cadrul programului de strângere de fonduri „Vreau în clasa a 9-a”, organizat de World Vision România; prin intermediul acestuia, copiii din mediile defavorizate primesc șansa de a-și continua studiile liceale.

Citeste mai mult ...

Business 1Restaurantul full service care oferă preparate pe bază de clătite și pancakes, Maison des Crêpes, se dezvoltă în sistem franciză, vizând expansiunea în orașe mari și medii din România. Pornit de la o investiție inițială de 7000 de euro, valoarea afacerii se ridică astăzi la 3,5 milioane de euro. Valentin Strugaru, fondator, acționar majoritar și CEO al companiei, crede că elementele de bază ale afacerii sunt clătitele, serviciile și clienții.

Citeste mai mult ...

Jerrys Pizza 1Operatorul din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, Jerry’s Pizza, inaugurează prima unitate din Craiova, în urma unei investiții de 150.000 de euro, pentru care, pentru primele 12 luni de la deschidere, estimează vânzări în valoare de aproximativ 450.000 euro.

Citeste mai mult ...

KFC PalladyKFC România, prezent cu 30 de locații în București, adaugă în portofoliu un nou restaurant tip Drive Thru, conform strategiei de expansiune stabilite pentru anul acesta. Odată cu inaugurarea locației din București, în zona comercială Pallady, rețeaua KFC ajunge la 89 de restaurante în portofoliul local, din care 20 de unități Drive Thru.

Citeste mai mult ...

consumrestauranteGault&Millau - primul ghid gastronomic prezent pe piața locală, lansează Barometrul Restaurantelor, ediția a III-a, un proiect sub umbrela inițiativei #maideparte a ghidului internațional. Barometrul Restaurantelor Gault&Millau are ca scop să ofere răspunsuri la întrebări cheie legate de evoluția și starea sectorului, principalele provocări, așteptările față de clienți...

Nike shoes | Nike Shoes, Sneakers & Accessories
Citeste mai mult ...