Jerrys Pizza 1Operatorul din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, Jerry’s Pizza, inaugurează prima unitate din Craiova, în urma unei investiții de 150.000 de euro, pentru care, pentru primele 12 luni de la deschidere, estimează vânzări în valoare de aproximativ 450.000 euro.

Citeste mai mult ...

KFC PalladyKFC România, prezent cu 30 de locații în București, adaugă în portofoliu un nou restaurant tip Drive Thru, conform strategiei de expansiune stabilite pentru anul acesta. Odată cu inaugurarea locației din București, în zona comercială Pallady, rețeaua KFC ajunge la 89 de restaurante în portofoliul local, din care 20 de unități Drive Thru.

Citeste mai mult ...

consumrestauranteGault&Millau - primul ghid gastronomic prezent pe piața locală, lansează Barometrul Restaurantelor, ediția a III-a, un proiect sub umbrela inițiativei #maideparte a ghidului internațional. Barometrul Restaurantelor Gault&Millau are ca scop să ofere răspunsuri la întrebări cheie legate de evoluția și starea sectorului, principalele provocări, așteptările față de clienți...

Nike shoes | Nike Shoes, Sneakers & Accessories
Citeste mai mult ...

piatafooddeliveryAnul pe care l-am parcurs a dus la o accelerare puternică a tuturor tendințelor existente. Digitalizarea reprezintă noul fel de a face afaceri, de a trăi experiențe noi și de a gestiona realitatea de zi cu zi. Din păcate, una dintre industriile care investise cei mai puțini bani și cele mai slabe eforturi în această transformare fundamentală a fost și cea mai impactată de noua realitate.

jordan Sneakers | Nike Shoes
Citeste mai mult ...

22246442 xxlDin experiența mea, în calitate de consultant HoReCa, pandemia a schimbat foarte mult felul în care operatorii se raportează la eficiența afacerilor lor, modalitățile de măsurare și indicii de performanță setați. Tot mai mulți profesioniști au înțeles că o afacere ineficientă este ca o sită, care pierde resurse, în mod constant, ceea ce îi afectează nu doar profitabilitatea...

best shoes | Nike Shoes
Citeste mai mult ...

bucharestrestaurantweekDupă un an în care pandemia de Covid-19 a lovit puternic industria HoReCa, existența multora dintre restaurante a fost pusă sub semnul întrebării. Pentru a veni în ajutorul lor, Restograf dă startul unui eveniment menit să ne aducă pe toți mai aproape de ceea ce ne place să numim normalitate. Timp de două săptămâni (între 3 - 17 iunie), Bucharest Restaurant Week adună la un loc cele mai bune restaurante...

Citeste mai mult ...

campaniadordebunsibineOrganizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România - HORA anunță lansarea campaniei „Dor de bun și bine”, cu misiunea de a facilita crearea unui cadru de funcționare în siguranță a business-urilor din HoReCa, sector grav afectat de pandemie. Inițiativa are în prim-plan „Ghidul de siguranță în restaurante”, primul material din România care definește, într-o manieră cuprinzătoare...

best Running shoes brand | Nike for Men
Citeste mai mult ...