Cum ne pregătim de control?
Controlul sanitar veterinar în blocurile alimentare, inclusiv în bucătării, este reglementat prin reguli stricte care vizează asigurarea igienei, sănătății publice și siguranței produselor alimentare.
Citeste mai mult
Controlul sanitar veterinar în blocurile alimentare, inclusiv în bucătării, este reglementat prin reguli stricte care vizează asigurarea igienei, sănătății publice și siguranței produselor alimentare.
Citeste mai mult
Adoptând în alcătuirea meniului direcții care îl reprezintă - sezonalitatea, fermentațiile, combinații surprinzătoare de arome - fiecare preparat a lui Pavel Gherghe spune o poveste despre gust,…
Citeste mai mult
Conceptul localului, care îmbină armonios trei elemente distincte - restaurant, cafenea şi brutarie - emană atmosfera de vacanță a unui bistro clasic de pe Riviera Franceză, un…
Citeste mai mult
Radu Tănase, director executiv HORA, vorbește despre studiile şi demersurile pe care HORA alături de EDENRED şi MASTERCARD le-au făcut cu scopul combaterii risipei alimentare încă de…
Citeste mai mult
În efortul de a fi diferit şi vizibil, de a construi gusturi şi experienţe noi pentru a-ţi impresiona clienţii, de a face un statement în industrie, cred…
Citeste mai mult
Adeseori astfel de concepte pot crea confuzie sau chiar mirare în rândul potenţialilor clienți, bineînţeles acest lucru are legătură cu piaţa unde sunt concepute, deschise; nivelul de…
Citeste mai mult
Recent, s-a deschis un nou local în Bucureşti: Vié, restaurant gastronomic românesc dublat de un wine shop.
Citeste mai mult
Un articol care ilustrează momente din viața românilor munteni înainte de venirea fanarioților, detaliind modul în care se serveau mesele.
Citeste mai mult
La METRO găsești acum un sortiment extins de carne de vită, de o calitate superioară, de la furnizori certificați.
Citeste mai mult
Dacă vă doriți să amenajați o trattoria, puteți crea conceptul de design urmând fidel specificul acestei locații, așa cum a fost ea la origine în țara mamă,…
Citeste mai mult