RESTAURANT

Cum ne pregătim de control?

Cum ne pregătim de control?

person Conf. univ. dr. Mădălina Belous
access_time_filled

Controlul sanitar veterinar în blocurile alimentare, inclusiv în bucătării, este reglementat prin reguli stricte care vizează asigurarea igienei, sănătății publice și siguranței produselor alimentare.

Citeste mai mult
Gastronomie dincolo de restaurant

Gastronomie dincolo de restaurant

person Marilena Istrătescu, Managing Partner FINEWISE & HEYO Club
access_time_filled

În efortul de a fi diferit şi vizibil, de a construi gusturi şi experienţe noi pentru a-ţi impresiona clienţii, de a face un statement în industrie, cred…

Citeste mai mult
Concepte inedite (înainte de vreme)

Concepte inedite (înainte de vreme)

person Radu Tănase, antreprenor şi conscultant HoReCa
access_time_filled

Adeseori astfel de concepte pot crea confuzie sau chiar mirare în rândul potenţialilor clienți, bineînţeles acest lucru are legătură cu piaţa unde sunt concepute, deschise; nivelul de…

Citeste mai mult
1 2 3 69
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302