2 Castel MimiRedeschisă în 2016, crama Castel Mimi Wine & Resort sărbătorește în această perioadă 5 ani de funcționare. Locația se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare şi include spaţii pentru evenimente şi conferinţe, restaurant, săli de degustare, o galerie de artă şi spaţii de cazare. În curând, Castel Mimi va deschide și un Wine Spa, care va include servicii precum: tururi vinicole cu degustare, servicii hoteliere tematice și SPA.

Citeste mai mult ...

Focus StudiuDupă perioada pandemică, a venit momentul ca agenţiile de travel şi turism, dar şi ospitalitatea şi serviciile conexe, să încerce să înţeleagă mai bine preferințele și obiceiurile de călătorie ale consumatorilor. În acest sens, prezentăm câteva idei ale unui studiu de travel pe anul 2021, realizat de compania de cercetare Euromonitor Internaţional.

Citeste mai mult ...

RomaniaFundația Pro Economica Alapitvany va investi în următoarea perioadă circa 44 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, în mai multe proiecte turistice din Transilvania. Printr-un proces de selecție, deja au fost alese și aprobate 11 proiecte de dezvoltare turistică, care, conform estimărilor, vor genera aproximativ 500 de locuri de muncă și investiții de 100 milioane de euro. Detaliile ne-au fost oferite de Kozma Monika, director general al Fundației.

Citeste mai mult ...

WorldTourismDay 2021 RestartTourism

Pe 27 septembrie se sărbătorește Ziua Mondială a Turismului, încă din 1979, aleasă fiind de Organizația Mondială a Turismului, iar scopul este acela de a atrage atenția asupra importanței acestui sector de activitate în dezvoltarea durabilă.


Citeste mai mult ...

avionVânzările de biletele de avion din vara anului 2021 se apropie de nivelul pre-pandemic, deși efectele pandemiei sunt încă evidente la nivel de industrie, conform agenției de turism online Vola.ro Aceasta a emis bilete de avion pentru aproape 100.000 de clienți în perioada iunie-august 2021, nivel ce reprezintă aproximativ 95% din cel atins în 2019 și în creștere cu peste 200% față de 2020.

Citeste mai mult ...

testarerapidagranitaAsociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) apreciază măsurile luate în ultima perioadă în sprijinul liberei circulații a persoanelor, mai ales în contextul sezonului vacanțelor, care se află în plină desfășurare. Reprezentații ANAT subliniază că deși țara noastră are o situație epidemiologică foarte bună, datorată și campaniei de vaccinare care a funcționat...

latest Running Sneakers | nike roshe tiempo vi fc black purple blue hair
Citeste mai mult ...